Viesueel Geweld is een creatief audiovisueel collectief, door brede kennis en interesse zijn wij veelzijdig en flexibel. Voor Workshops, Vormgeving, Interactieve video installaties, Live-visuals of een verfrissende combinatie van dit alles bent u bij ons aan het juiste adres! 

Viesueel Geweld  bestaat uit Gerrald van der Kolk en Willemijn van Arnhem. Wij werken veelvuldig samen met andere bedrijven en collectieven. Dit vergroot onze kennis en mogelijkheden en dit is terug te zien in de diversiteit van de gerealiseerde projecten. Wij hebben veel technische kennis en skills in huis en zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken, uitdagingen en samenwerkingen.

Voor verschillende festivals en culturele evenementen heb ik samengewerkt met Viesueel Geweld. Hun ideeen zijn serieus leuk, en zorgen voor slimme en grappige interacties met het publiek. Ze werken zelfstandig, zijn betrouwbaar in de uitvoering en hebben een uber-creatief brein!

Nynke Oele

Viesueel is geweldig. Niet alleen visueel, maar in alle dimensies. Ze zijn flexibel, pro-actief, creatief en vooral innovatief.

Sanne Nuij van Arnhem, Eetafoor